Disclaimer

Auteursrecht

Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Rick van Hulten Bedrijfsmakelaar.


Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg die door Rick van Hulten Bedrijfsmakelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan Rick van Hulten Bedrijfsmakelaar niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van www.rickvanhulten.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Rick van Hulten Bedrijfsmakelaar aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.


Persoonsgegevens

Op sommige website pagina's kunnen wij naar persoonlijke gegevens vragen. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken. Door u verstrekte gegevens worden opgeslagen en verwerkt. Dit gebeurt om u de door u gewenste informatie en/of offerte te kunnen toesturen. Daarnaast zou de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom Rick van Hulten Bedrijfsmakelaar en deze website. Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de website van de Registratiekamer.


Cookies

Rick van Hulten Bedrijfsmakelaar maakt gebruik van cookies om het online gebruiksgemak voor u te vergroten.


Rick van Hulten Bedrijfsmakelaar en andere websites

Op deze website treft u een aantal links aan naar andere websites. Rick van Hulten Bedrijfsmakelaar is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop deze sites met persoonlijke informatie omgaan. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.


Wijzigingen

Rick van Hulten Bedrijfsmakelaar behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Rick van Hulten Bedrijfsmakelaar.


Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op.